Please sign in so that we can notify you about a reply
OPIS:
Čuveni “Crveni Somot” koji se služi u hotelu Waldorf-Astoria u New Yorku, sada možete probati I u našoj verziji torte.
Tanki slojevi kora su pravljeni sa puterom, mlekom, jakim kakaom i vanilom, a krem je na bazi sira, i putera i podseća na čiz kejk. U srcu kolača sakriven je džem od višanja koji kuvamo u radionici.
Ovaj kolač je dobio ime po baršunastom crvenom prahu od sušenih korica kojim je posut
Sam proces slaganja ove torte traje preko dva i po sata. Uživajte u njoj lagano i pustite da vas
osvoji.
DOSTUPNOST: raspoloživo tokom cele godine.
Molimo Vas poručite željene proizvode minimum 3 dana ranije (72h).
ALERGENI: kakao, višnja, laktoza, jaja, gluten, želatin.
PORCIJE: 600 gr ( za 4 do 6 parčića)/ 1 kg ( za 8 do 10 parčića)/ 1,5 kg( za 12 do 14 parčića)
OSTALO:
Čuvati u rashladnom uređaju na temperaturi od 5°C.
Rok upotrebe je utisnut na poleđini postolja ili 4 dana od isporuke.
Za potpuni užitak izneti kolač na sobnu temperaturu petnaestak minuta pre konzumiranja.